lóverseny játékok

Lovas DerbyLegyél Te a lovas derby győztese. A billentyűzet nyilainak segítségével irányíthatod a lovat. Vigyázz, hogy jól oszd be az energiád, nehogy idő előtt elfáradjon a lovad és emiatt kelljen befejezned a versenyt.


LóversenyA játékban egy másik ló ellen kell versenyezned. A játékot a "Z" és az "X" gombokat felváltva nyomogatva tudod irányítani, amilyen gyorsan csak lehet, hogy a ló gyorsabban fusson. Az ugráshoz pedig a SPACE (szóköz) billentyűt kell megnyomnod.


Horsey RacingAranyos lóversenyzős játék, amelyben cuki pacikkal kell végigszáguldoznod a pályákon, átugorni az akadályokat. A lovat az egereddel tudod irányítani és a bal egérgomb lenyomásával tudod az akadályokat átugrani.


Lucky Horse RaceTippeld meg ebben a lóversenyzős játékban, hogy melyik ló lesz a befutó, a győztes. Válaszd ki a szerinted legesélyesebb lovat, majd süsd el a pisztolyt, hogy elkezdődhessen a verseny.


Bet a HorseA lóversenyzős játék, amelyben a lovakra kell fogadnod. Válaszd ki a lovat ami szerinted a befutó lesz és tedd meg a tétet. Ezután kattints a Start Race feliratra. Izgalmas és szoros befutó várható